geodcad_ceginfo

A GeodCad Kft a GeodCad Egyéni Cég kft-vé alakításával jött létre 1996-ban. A céget két szakmai tulajdonos vezeti, ahol a szakmai irányítást és felügyeletet Juhász György (Tel.: +36 20 922 08 01), a műszaki fejlesztési feladatokat, valamint a gazdasági ügyek intézését és a munkáltatói jogok gyakorlását Szabó László (Tel.: +36 20 922 08 02) végzi.

A cég fő tevékenységi köre átfogja a geodéziai munkák teljes vertikumát. Nagy gyakorlattal rendelkezünk az építőipari tervezés és kivitelezés területén. Referencia munkáink közé tartozik többek között valamennyi Miskolci bevásárlóközpont, ( Plaza, Auchan, Tesco, Szinvapark, Makropolisz kitűtési munkái). A 3-as, 37-es 35,-os 26-os főutak korszerűsítésének tervezési térképei, a Bosch szerszámgyártó cég Miskolci telephelyének kitűzési és ellenőrzési munkáinak irányítása, valamint az M30 autópálya Miskolc Déli és Északi bekötési szakaszának tervezési térkép, és a kisajátítás geodéziai munkáinak készítése, az Északi elkerülő út hídjainak kitűzési és ellenőrző bemérési munkái. Magánszemélyek kis volumenű munkáit is szívesen elkészítjük az ügyfeleknek nyújtott részletes tájékoztatás és szakmai tanácsadás mellett.

Technikai felszereltségünkre jellemző adatok, hogy munkáink eredményének dokumentálását a földmérésben általánosan használt ITR, a tervezési alaptérképeinket AutoCAD szoftverekkel végezzük. Helyszíni mérési munkáknál amerikai-svéd technológiával készült Trimble GPS műholdas helymeghatározó műszert és mérőállomást használunk, amit a legvadabb terepre is eljuttatnak Mitsubishi terepjáróink.

Munkánk során törekszünk az ügyfeleink teljes körű tájékoztatására, már a megbízási szakaszban a szerződés megkötése előtt, hogy az általunk végzett szolgáltatás végterméke a megbízó megelégedését, és a mi hasznunkat szolgálja.

Felkészülten várjuk régi, és leendő új megbízóink jelentkezését minden típusú geodéziai-tervezési, és földmérési-ingatlanrendezéssel kapcsolatos problémáik megoldására.